*FIFA World Cup Tavoitteena jakelu 3 Ottelut
Perustettiin vuonna
1889
26
Päällä Denmark

Denmark live score, aikataulu, ottelutulokset ja viimeisimmät sijoitukset. Denmark edellinen ottelu oli 2024/06/16 UTC. päivä UEFA European Championship joukkuetta Slovenia vastaan, ottelu päättyi tulokseen 1:1. Denmark pelaa seuraavan ottelunsa 2024/06/20 UTC. päivä UEFA European Championship joukkuetta England vastaan. Ottelun alkaessa voit seurata Denmark vs England live score, H2H, sarjataulukoita, minuutti minuutilta päivitettyjä live-tuloksia ja ottelutilastoja.

Denmark Viimeisen ottelun kokoonpano
Denmark viimeisen ottelun muodostelma: 3-4-1-2
Hyökkääjät: Rasmus Winther·Hojlund,Jonas Wind,Andreas Skov Olsen,Anders Dreyer,Kasper Dolberg,Mikkel Damsgaard,Jacob Bruun Larsen,Yussuf Poulsen,
Keskikenttäpelaajat: Mads Hermansen,Frederik Rønnow,Kasper Schmeichel,
Puolustajat: Andreas Christensen,Joachim Andersen,Victor Kristiansen,Joakim Maehle,Alexander Bah,Rasmus Kristensen,Jannik Vestergaard,Simon Kjær,Mathias Zanka Jorgensen,

Mathias Jensen, 3 ottelua, 0 syöttöä

(Denmark parhaiden maalintekijöiden/syöttäjien lista päivittyy suorana jokaisen ottelun aikana)

Voit klikata joukkueen sivulla olevasta pelaajaluettelosta mitä tahansa pelaajaa ja nähdä hänen henkilökohtaiset tietonsa, kuten kansallisuuden, syntymäajan, pituuden, mielipuolen jalan, pelipaikan, pelaajarvon, siirtohistorian jne. Jokaisesta pelaajasta on myös tilastoja kaikista kilpailuista, joissa on kaikki pelatut ja aloitetut ottelut, pelatut minuutit, tehdyt maalit, saadut kortit ja paljon muuta. AiScore football live score on saatavilla iPhone- ja iPad-sovelluksena, Android-sovelluksena Google Playssa ja Windows-puhelinsovelluksena. Löydät meidät kaikista kaupoista eri kielillä hakemalla "AiScore". Asenna AiScore-sovellus ja seuraa kaikkia Denmark otteluita suorana mobiililaitteellasi!