1
00‘ 15‘ 30‘ 45‘ 60‘ 75‘ 90‘
*Wereldkampioenschap Voetbal Goal distributie 3 Wedstrijden
Aan Denemarken

Denemarken live score, schema, wedstrijduitslagen en de laatste standen. De vorige wedstrijd van Denemarken was tegen Slovenië in Europees kampioenschap voetbal mannen op 2024/06/16 UTC, de wedstrijd eindigde met resultaat 1:1. Denemarken speelt hun volgende wedstrijd op 2024/06/20 UTC tegen Engeland in Europees kampioenschap voetbal mannen. Wanneer de wedstrijd begint, kunt u Denemarken vs Engeland live score, H2H, standen, minuut per minuut bijgewerkte live resultaten en wedstrijdstatistieken volgen.

Denemarken Opstelling laatste wedstrijd
Opstelling laatste wedstrijd Denemarken: 3-4-1-2
Aanvallers: Rasmus Winther·Hojlund,Jonas Wind,Andreas Skov Olsen,Anders Dreyer,Kasper Dolberg,Mikkel Damsgaard,Jacob Bruun Larsen,Yussuf Poulsen,
Middenvelders: Morten Hjulmand,Mathias Jensen,Höjbjerg, Pierre,Christian Nørgaard,Christian Eriksen,Thomas Delaney,
Verdedigers: Andreas Christensen,Joachim Andersen,Victor Kristiansen,Joakim Maehle,Alexander Bah,Rasmus Kristensen,Jannik Vestergaard,Simon Kjær,Mathias Zanka Jörgensen,

Mathias Jensen, 3 wedstrijden, 0 assists

(De lijst met topscorers/assists van Denemarken wordt live bijgewerkt tijdens elke wedstrijd)

U kunt op elke speler van de selectie klikken op de pagina van het team en zijn persoonlijke informatie bekijken, zoals nationaliteit, geboortedatum, lengte, voorkeursvoet, positie, spelerswaarde, transfergeschiedenis, enzovoort. Er zijn ook statistieken voor elke speler in alle competities met alle gespeelde en gestarte wedstrijden, gespeelde minuten, aantal gescoorde doelpunten, aantal kaarten en nog veel meer. AiScore football live score is beschikbaar als iPhone- en iPad-app, Android-app op Google Play en Windows Phone-app. U kunt ons vinden in alle winkels in verschillende talen door te zoeken naar "AiScore". Installeer de AiScore-app en volg alle Denemarken wedstrijden live op uw mobiele telefoon!